Ocolul pământului în 80 de feluri de mâncare

Călătoriile culinare nu au fost nicicând mai incintate, mai aromate și condimentate cu aventură. Călătorii noștri, Phileas Fogg și Passepartout fac un nou ocol al Pământului și și-au propus să exploreze celebrele bucătării ale lumii. De această dată, coordonatele s-au schimbat și călătoria a început chiar din mijlocul Iașiului spre tărâmuri îndepărtate, acolo unde  specialitățile specifice fiecărei bucătării sunt adevărate elogii aduse aromelor.

 

Călătoria noastră începe, așadar, cu o incursiune în lumea fascinantă a rețetelor  tradiționale românești, cu o descoperire a gustului inconfundabil a Tochiturii Moldovenești și a combinației delicioase dintre smântână, dulceață și brânză de vaci, ce are ca rezultat renumiții Papanași. Continuăm cu delicatese ale bucătăriei franțuzești și ne răsfățăm simțurile cu cele mai apreciate feluri de paste italiene. Aventura noastră este aromată de condimentele indiene și stropită cu cele mai iubite esențe mediteraneene.

 

Îți promitem un ocol al Pământului în peste 80 de feluri de mâncare și te invităm să descoperi specialități tradiționale și internaționale ce te vor surprinde prin ingrediente magice și combinații delicioase.

© 2016 Oscar Restaurant, Str. Lascar Catargi nr 12 - Web design